Over Van Rijn Reclame

Van Rijn Reclame is een full service reclamebedrijf dat de afgelopen jaren, mede door zijn goede service en kwaliteitsproducten, sterk is gegroeid in de signbranche. Het professionele team ontwerpt, produceert, beletterd en monteert alle mogelijke reclame-uitingen die een bijdrage leveren aan uw 1e indruk.

Over Van Rijn Reclame

Bij Van Rijn Reclame werken wij sinds 2000 graag aan uw 1e indruk. Vanaf het advies tot de montage werken wij met kwaliteitsproducten die binnen uw budget gerealiseerd kunnen worden. Of het nu gaat om autobelettering, gevel- en lichtreclame, spandoeken, vlaggen of promotionele artikelen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

“Van Rijn Reclame, het professionele reclamebedrijf in de regio Borne.”

Onze kracht

Onze werkzaamheden lopen zeer uiteen, van buitenreclame zoals reclamezuilen en lichtreclames, interieurdecoraties, bewegwijzering, voertuigreclame en carwrapping, tot bedrukte promotieartikelen en bedrijfskleding. Daarnaast hebben we binnen ons bedrijf verschillende afdelingen gecreëerd, met ieder zijn eigen talenten en specialisaties. Zo hebben we een ontwerp- en grafische afdeling met zeer creatieve mensen, een verkoopteam met een uitgebreide kennis over onze producten, een bedrijfsbureau dat orde kan creëren in de grootste chaos en meest ingewikkelde vragen en een productie- en montageteam dat heel vaardig en secuur is. Op deze manier kunnen wij klanten optimaal begeleiden tijdens het gehele proces.

Interesse?