Striping & Race door Van Rijn Reclame

Heb jij een mooie sportieve auto maar straalt dit er nog net niet goed genoeg van af? Laat dan nu jou auto er snel en fris uitzien met de auto striping van Van Rijn Reclame. Onze striping is voor elke auto geschikt en wij hebben zeer veel mogelijkheden.

Van een enkele streep naar een complete finish vlag. Uiteraard kunnen wij een sticker op maat maken als u geen goede optie kan ziet tussen het standaard assortiment. Ook zijn eigen ontwerpen welkom en kunnen wij vrijwel alles omzetten tot een hoogwaardige autosticker. Onze autostriping is zeer geliefd op auto shows en worden vaak gebruikt bij tuning.

Het aanbrengen van de auto stickers is erg simpel en verrassend gemakkelijk door de speciale auto folie die wij gebruiken. Deze heeft namelijk kleine luchtkanalen waardoor de sticker zonder bellen en vouwen aangebracht kan worden. Zelfs als u de auto sticker scheef aanbrengt kunt u deze makkelijk opnieuw positioneren. De lijmlaag onder de folie is namelijk langzaam hechtend. Hierdoor is het mogelijk de sticker meerdere malen opnieuw te positioneren.

Als u eenmaal de sticker op de gewenste positie heeft aangebracht is deze na een paar uur gehecht. Hierna zal de sticker zeer stevig en lang blijven zitten. Mocht u op een gegeven moment de auto stickers toch van uw auto willen verwijderen is dit geen probleem. Ondanks de stevige hechting laten de autostickers geen tot weinig lijmresten achter. Wel moet u de folie voldoende verhitten tijdens het verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de sticker gemakkelijker loslaat en de lijm niet op de lak achter blijft. Uiteraard is het mogelijk om door van Rijn Reclame uw stickers te laten aanbrengen of verwijderen. Dit kan bij ons in de werkplaats of op locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Enkele voorbeelden van Striping & Race

  • IMG_1365
  • IMAG0007
  • DSCF0285
Interesse?