Buitenreclame

Buitenreclame door Van Rijn Reclame

Beter onderscheid van de concurrentie? Uw zichtbaarheid verbeteren? Meer lokale brand awareness? Buitenreclame is de uitkomst. Een eerste indruk op uw klanten maakt u maar één keer. Deze eerste indruk geschiedt in slechts drie seconden. Van Rijn Reclame biedt talloze mogelijkheden op het gebied van outdoor reclame.

Grote kans dat als je denkt aan buitenreclame, je denkt aan de gigantische billboards met advertenties naast de snelweg of de schermen op New York’s Times Square. Dit zijn voorbeelden van buitenreclameborden, maar de opties zijn een stuk breder (én betaalbaarder) dan dat.

Ook hekwerkdoeken, raamstickers, ballonnen en stoepborden vallen allemaal onder ons assortiment. Door de vele mogelijkheden is buitenreclame, ook wel out of home (buitenshuis) reclame genoemd, een stuk interessanter geworden om jouw doelgroep te bereiken!

Service en communicatie

Van Rijn Reclame biedt full-service waarbij constructief samenwerken en het bieden van optimale service speerpunten zijn, zowel bij het ontwerp als bij de realisatie. U heeft bij onze ontwerpstudio een vast aanspreekpunt, zodat de communicatie soepel en effectief verloopt en er een goede prestatie kan worden gerealiseerd.

Interesse?