Wagenpark bestickeren door Van Rijn Reclame

Wanneer u besloten heeft om uw bedrijfsauto of wagenpark te laten bestickeren, dan bent u bij van Rijn Reclame aan het juiste adres. Auto’s bestickeren is een vak dat wij als geen ander verstaan. Wist u overigens dat auto bestickeren een voordelige manier is om op te laten vallen.

Jaarlijks wordt een wagen met auto bestickering 2 miljoen keer gezien. Doodzonde om dat mis te lopen toch? Daarom laten zoveel ondernemers hun personenauto’s, bestelbussen en vrachtwagens met of zonder oplegger bestickeren bij van Rijn Reclame in Borne. Specialist in auto belettering en bus bestickering!

Wanneer u besluit dat autobelettering op uw auto of wagenpark wilt aanbrengen, kunt u contact met ons opnemen. U bepaalt helemaal zelf hoe de sticker eruit komt te zien en wij uw ideeën vervolgens realiseren, op basis van een overeengekomen offerte. Bent u tevreden over het ontwerp, dan gaat ons vakkundige team aan de slag met uw auto’s in Borne. Vindt u het fijner wanneer we de bestickering bij u op locatie plaatsen? Geen probleem, ons mobiele team staat altijd voor u klaar.

Enkele voorbeelden van een Wagenpark

  • TIB Finishing
Interesse?