Etalagereclame door Van Rijn Reclame

Wilt u uw leegstaande winkelpand sneller verhuren of verkopen? Wilt u extra inkomsten genereren of bent u juist geïnteresseerd in het huren van etalages voor commerciële doeleinden? Van Rijn Reclame maakt het mogelijk. Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van etalagereclame.

Van het aankleden van winkeletalages met foto’s, logo of ander ontwerp naar keuze tot 3D-folie, film en zelfs touchscreen. Van Rijn Reclame Borne maakt al jaren vele etalages van mooie raambelettering om de aandacht van de voorbijlopende klant te trekken. Met behulp van goede vormgeving en alle productiemiddelen die wij hebben ten aanzien van folies, is er inmiddels heel veel mogelijk. Wij snijden, printen, lamineren en spuiten. U kunt de geproduceerde folies zelf aanbrengen of mensen van onze eigen montagedienst kunnen dit op een professionele manier voor u doen.

Al de door ons gebruikte folies zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze worden gemaakt met computergestuurde machines, zoals snijplotters en full colour printers. Onze professionele installateurs van folie hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen daarvan. Ze zorgen dat de folie zonder bubbels wordt aangebracht en dat er recht wordt geplakt. Foliebelettering is een vak!

Bij Van Rijn Reclame wordt etalagereclame verwerkt tot een product waar u nog jarenlang plezier van heeft en die zorg voor meer klandizie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een mooie raambelettering op uw etalage te krijgen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 074-2592757

Enkele voorbeelden van Etalagereclame

  • Speciaalzaak Besselink
Interesse?