Promotiemateriaal

Promotiemateriaal door Van Rijn Reclame

Met professioneel promotiemateriaal komt u goed voor de dag op bijvoorbeeld een beurs, evenement, bedrijfsdag of andere aangelegenheid. De ontvangers van de artikelen zullen hierdoor uw bedrijfsnaam onthouden. Daarnaast ontstaat er een positieve associatie van uw bedrijf omdat u met het uitdelen van promotiematerialen goodwill creëert. Van Rijn Reclame heeft een enorm divers aanbod aan leuk en effectief promotiemateriaal. 

Branchegerelateerd promotiemateriaal

Een voorbeeld om op een leuke manier om te gaan met promotiemateriaal, zijn branche gerelateerde geschenken. Zo bieden wij een breed aanbod aan promotieartikelen die typerend zijn voor de volgende branches: de recreatieve branche, autobranche, zorg, het onderwijs, de horeca, beauty & wellness, de bouw en vastgoed. In veel gevallen kan branche gerelateerd materiaal zeer effectief zijn! Wanneer u bijvoorbeeld promotiegeschenken uitdeelt op een branche gerelateerde beurs of -evenement is het extra waardevol als uw promotiemateriaal ook bij het thema past.

Persoonsgerelateerd promotiemateriaal

Geeft u items aan een doelgroep, groep personen of individu die u wat beter kent? Dan kunt u daarop inspelen door een geschenk te overhandigen die aansluit bij de persoonlijke wensen of interesses van deze persoon/personen. Weet u bijvoorbeeld dat uw doelgroep bestaat uit mensen die van klussen houden, geef dan bedrukt gereedschap als cadeau. Of is uw doelgroep het meest van zijn of haar tijd werkzaam op kantoor? Geef dan leuke kantoorartikelen als promotiegeschenk. Dit is zeer effectief omdat u in deze gevallen ook de garantie heeft dat de geschenken daadwerkelijk vaker worden gebruikt. De ontvangers zullen zo nog vaak terugdenken aan uw bedrijf waardoor u voor lange tijd top-of-mind blijft.

Seizoensgerelateerd promotiemateriaal

Een veel voorkomende vorm van promotiematerialen zijn promotiegeschenken die gerelateerd zijn aan een bepaald seizoen. Gedurende een heel jaar zijn er veel momenten waar u uitstekend op in kunt spelen door middel van promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan feestdagen of specifieke themadagen. Eén van de bekendste momenten is toch wel kerst. Veel bedrijven spelen hier op in door het geven van kerst promotiegeschenken. Van Helden Relatiegeschenken heeft een ruim assortiment aan promotiemateriaal voor allerlei verschillende geefmomenten in een jaar.

Van Rijn Reclame is uw partner voor het selecteren en bedrukken van promotiemateriaal passend bij uw bedrijf. Bij vragen of behoefte aan meer informatie neem gerust contact met ons op.

Interesse?